„Het begint met een idee“ - INTERREG-event - nu als film

25-01/16


 

Medio september organiseerden de Stadt Duisburg en de Euregio Rijn-Waal een tweetalige bijeenkomst over het nieuwe INTERREG-programma Deutschladn-Nederland. De 300 deelnemers, waarvan de helft uit Nederland, werden over grensoverschrijdende projecten en perspectieven geïnformeerd. Een goed voorbeeld van Euregionale samenwerking was het geïntegreerde symposium, waarin Prof. Klaus Hensch, voormalig voorzitter van het Europese Parlement, Nederlandse en Duitse studenten voor “gemeentelijk buitenlands beleid” enthousiast maakte. Over deze bijeenkomst is nu een korte film verschenen. Film "Het begint met een idee"


Gerelateerd/Ander nieuws

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).