Statenfractie D66 Gelderland bezoekt Euregio Rijn-Waal

13-10/16


De leden van de D66 statenfractie van Gelderland en hun collega´s uit enkele Gelderse grensgemeenten brachten op 12 oktober een werkbezoek aan Kleve. In dit kader werd ook de Euregio Rijn-Waal bezocht.

 

In gesprek met secretaris Sjaak Kamps en Joachim Kaufmann en Heidi de Ruiter kwamen actuele thema´s als kansen voor de grensoverschrijdende arbeidsmarkt, kennis van de buurtaal en de verbetering van het grensoverschrijdende openbaar vervoer aan de orde. In de middag stond een bezoek aan de Hochschule Rhein-Waal in Kleve op het programma.


Gerelateerd/Ander nieuws

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.

27-03/24

Vacature Beleidsmedewerker (m/v/d) Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal zoekt naar een parttime beleidsmedewerker (m/v/d) voor de PR en communicatie en het Euregionaal Forum Grensoverschrijdende Gezondheidszorg

26-03/24

Vacature Beleidsmedewerker GIS (m/w/d)

De Euregio Rijn-Waal is voor het Gemeenschappelijk Interreg-Secretariaat op zo kort mogelijke termijn op zoek naar versterking van het team en zoekt een Beleidsmedewerker (m/w/d).