Winnaars GIP-quiz Stüppkesmarkt maken rondvlucht

16-10/17


Afgelopen juli was het GrensInfoPunt van de Euregio Rijn-Waal aanwezig op de Stüppkesmarkt in Kranenburg.

 

Hier informeerden de medewerkers van het GrensInfoPunt geïnteresseerden over wonen en werken over de grens. Ook konden de mensen met een quiz meedoen. Anke en Joost de Bruin uit Millingen aan de Rijn wisten alles over de grensoverschrijdende thema’s, hadden geluk en wonnen de hoofdprijs: Een cadeaubon voor en rondvlucht over de steden en gemeentes van de regio. Samen met zoon Sjoerd en piloot Burkhard Proest starten ze op 14 oktober j.l. met stralend weer de rondvlucht van uit Goch-Asperden. Natuurlijk kon de familie ook Millingen aan de Rijn van boven bezichtigen!


Gerelateerd/Ander nieuws

26-06/24

Field Lab over huisvesting en samenwonen

Op 11 juni vond het eerste Field Lab over huisvesting en samenwonen van het Interreg Deutschland-Nederland project TRAM (Transnationale Arbeidsmigratie in de Euregio) plaats aan de Radboud Universiteit.

26-06/24

Euregioraad bijeen in Wageningen

Op donderdag 20 juni vergaderde de Euregioraad in het congrescentrum Omnia van de Wageningen University & Research (WUR). Floor Vermeulen, burgemeester van Wageningen, en Sebastiaan Berendse, van de WUR, openden de vergadering.

25-06/24

De mooiste foto´s winnen – Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal is ook dit jaar weer op zoek naar creatieve hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is deze keer “De Euregio op haar mooist”.