Ronde Tafel bezoekt Risk Factory Venlo

13-09/19


De leden van de ronde tafel voor openbare orde en veiligheid van de Euregio Rijn-Waal hebben deze week de nieuwe Risk Factory van de Veiligheidsregio Limburg-Noord bezocht en waren zeer onder de indruk van educatieve centrum voor basisschoolleerlingen en ouderen.

 

Het bezoek aan de Risk Factory vond plaats in het kader van de halfjaarlijkse bijeenkomst van de ronde tafel, waaraan vertegenwoordigers van de Nederlandse en Duitse veiligheidsdiensten deelnemen en over actuele ontwikkelingen spreken. De vergadering vond dit keer op uitnodiging van de Veiligheidsregio Limburg-Noord in Venlo plaats.


Gerelateerd/Ander nieuws

26-06/24

Field Lab over huisvesting en samenwonen

Op 11 juni vond het eerste Field Lab over huisvesting en samenwonen van het Interreg Deutschland-Nederland project TRAM (Transnationale Arbeidsmigratie in de Euregio) plaats aan de Radboud Universiteit.

26-06/24

Euregioraad bijeen in Wageningen

Op donderdag 20 juni vergaderde de Euregioraad in het congrescentrum Omnia van de Wageningen University & Research (WUR). Floor Vermeulen, burgemeester van Wageningen, en Sebastiaan Berendse, van de WUR, openden de vergadering.

25-06/24

De mooiste foto´s winnen – Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal is ook dit jaar weer op zoek naar creatieve hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is deze keer “De Euregio op haar mooist”.