Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal 2021 - Uw stem telt!

26-10/21


Zo´n 60 foto´s afkomstig van 32 verschillende fotografen waren het mooie resultaat van onze fotowedstrijd "Geef mij de vijf(tig)!", waarbij wij Nederlandse en Duitse hobbyfotografen uit de Euregio Rijn-Waal vroegen om te verbeelden, waar zij aan denken bij de woorden “Geef mij de vijf(tig)!”. Door uw stem uit te brengen bepaalt u mede wie de winnaars van onze jaarlijkse fotowedstrijd worden.

 

Zo´n 60 foto´s afkomstig van 32 verschillende fotografen waren het mooie resultaat van onze fotowedstrijd "Geef mij de vijf(tig)!", waarbij wij Nederlandse en Duitse hobbyfotografen uit de Euregio Rijn-Waal vroegen om te verbeelden, waar zij aan denken bij de woorden “Geef mij de vijf(tig)!”. Door uw stem uit te brengen bepaalt u mede wie de winnaars van onze jaarlijkse fotowedstrijd worden. U kunt zowel op een Nederlandse als een Duitse foto stemmen. De twee Nederlands en de twee Duitse foto´s met de meeste stemmen winnen uiteindelijk. De winnaars worden gehuldigd op 13 december 2021. Op onze  onze facebookpagina www.facebook.com/EuregioRheinWaal kunt u alle genomineerde foto´s ook in groot formaat bekijken. Stemmen kan via https://www.surveymonkey.de/r/XZT3NXZ


Gerelateerd/Ander nieuws

01-12/21

Nieuwe euregionale tentoonstelling in het LVR Niederrheinmuseum

Twee weken geleden werd de tentoonstelling "Ein Strom, der uns verbindet. / Een rivier die ons verbindt" feestelijk geopend in het LVR Niederrheinmuseum in Wesel.

01-12/21

Autonome bus van Gelderland voor Hochschule Rhein-Waal

Geautomatiseerd rijden is de technologie van de toekomst voor logistiek en vervoer. Maar voordat deze voertuigen breed ingezet kunnen worden, moeten er nog veel vragen worden beantwoord - niet alleen technologische, maar ook maatschappelijke of veiligheidsgerelateerde vragen.

01-12/21

Vacature senior controller (m/v) FLC

De Euregio Rijn-Waal zoekt voor de First Level Control van het INTERREG V A-programma Deutschland-Nederland zo spoedig mogelijk een senior controller (m/v) First Level Control.