Derde Euregio Podcast online

07-03/22


Zolang in Den Haag en in Berlijn niet écht wordt nagedacht over wat wonen en werken in de grensstreek betekent, zal er nooit een goede samenwerking tussen Nederland en Duitsland ontstaan. Dat zegt Freddy Heinzel advocaat bij STRICK - Rechtsanwälte & Steuerberater, Honroarkonsul CDU-Kreistagsfraktion Kleve-lid Freddy B. Heinzel uit Kleve. "Er is nog veel te veel niet goed geregeld."

 

De podcast is via https://lnkd.in/dvURGWGU te luisteren.

De Euregio Podcast is een grensoverschrijdende podcast in 19 afleveringen. Gemaakt in opdracht van REGIO8, Antenne Niederrhein Radio im Kreis Kleve D en Streekomroep RN7 en mede mogelijk gemaakt door het EU-programma INTERREG Deutschland-Nederland en met ondersteuning van de Euregio Rijn-Waal.


Gerelateerd/Ander nieuws

08-04/24

Openbare aanbestedingsprocedure gestart

Tussentijdse evaluatie & stakeholderconsultatie

02-04/24

Europaparlementariër Jens Geier bezoekt de Euregio Rijn-Waal

Europarlementariër Jens Geier bracht op 25 maart 2024 een bezoek aan de Euregio Rijn-Waal. Hier sprak de heer Geier met Andreas Kochs, secretaris en Heidi de Ruiter, plv. secretaris van de Euregio Rijn-Waal.

28-03/24

Kreis Kleve intensiveert samenwerking met Euregio Rijn-Waal

Landrat Christoph Gerwers sprak met Euregio-secretaris Andreas Kochs en diens plaatsvervanger Heidi de Ruiter over de medische zorg in de grensregio.