GrensInfoPunt te gast bij studiebeurs in Düsseldorf

05-03/24


Op donderdag 1 februari 2024 waren de collega´s van ons GrensInfoPunt te gast op de jaarlijkse interne studiebeurs voor de leerlingen van de bovenbouw van het St. Ursula Gymnasium in Düsseldorf.

 

Het GrensInfoPunt informeerde de leerlingen over hoe het is om te studeren in Nederland. ER waren ca. 150 leerlingen aanwezig, waarvan een groot deel veel belangstelling had voor de mogelijkheden om over de grens te studeren. Ook konden de leerlingen direct kennismaken met de onderwijsinstellingen Radboud Universiteit Nijmegen, Universiteit Leiden en de Aeres Hogeschool Dronten.


Gerelateerd/Ander nieuws

26-06/24

Field Lab over huisvesting en samenwonen

Op 11 juni vond het eerste Field Lab over huisvesting en samenwonen van het Interreg Deutschland-Nederland project TRAM (Transnationale Arbeidsmigratie in de Euregio) plaats aan de Radboud Universiteit.

26-06/24

Euregioraad bijeen in Wageningen

Op donderdag 20 juni vergaderde de Euregioraad in het congrescentrum Omnia van de Wageningen University & Research (WUR). Floor Vermeulen, burgemeester van Wageningen, en Sebastiaan Berendse, van de WUR, openden de vergadering.

25-06/24

De mooiste foto´s winnen – Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

De Euregio Rijn-Waal is ook dit jaar weer op zoek naar creatieve hobbyfotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is deze keer “De Euregio op haar mooist”.